Top
TEAMKLEDING
Finis kent een unieke kledinglijn voor verenigingen. Of je nu een wedstrijdzwemmer bent, waterpolo beoefent of actief bent als triatleet in het water Finis.

De zwemkleding wordt speciaal voor de vereniging naar eigen wens ontworpen. De designers van Finis gaan hiervoor het gesprek met de vereniging aan om samen tot het mooiste ontwerp te komen.

Het grote voordeel van teamkleding is natuurlijk de zichtbaarheid en de prachtige clubuitstraling naar buiten. Nu verenigingen zelf de kleding kunnen ontwerpen, bestaat natuurlijk de mogelijkheid om rekening te houden met sponsoren.

Voor waterpoloteams is het zelfs mogelijk om elk team de standaard clubkleding te leveren met op de zwembroeken of badpakken van elk team andere sponsoren. Zo blijft en de sporter en de sponsor tevreden.

Veel verenigingen denken misschien dat een dergelijke kledinglijn voor hun te duur is, maar niets is minder waar. De zwemkleding is betaalbaar, van uitstekende kwaliteit en u zit niet aan een minimale bestelling vast. Hierdoor krijgen ook toekomstige leden een kans om de clubkleding te bestellen. 

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.